Huisregels

Huisregels

Middels betreding van het campingterrein van Global-Tickets en Jan & Bertha erkent elke gast kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en huisregels. Indien deze regels en voorwaarden niet nageleefd worden behoudt de organisatie het recht om consequenties te ondernemen zoals genoemd in de algemene voorwaarden.

 

 1. Check-in en invulling van de gehuurde grond of accommodatie op het campingterrein is mogelijk tussen 08:00 en 22:00 op de gekozen incheck-datum. In het geval van vertraging dient de gast telefonisch contact op te nemen met de organisatie. Uitchecken kan tot uiterlijk maandag 12:00.
 2. De aanwijzingen van personeel, beveiliging en (hulp)diensten dient ten aller tijde opgevolgd te worden.
 3. Bij de check-in ontvang je en jouw gezelschap een polsbandje. Dit polsbandje dien je ten aller tijde te dragen voor het betreden van het campingterrein.
 4. Bezoekers zonder polsbandje hebben tussen 20:00 en 09:00 geen toegang tot het terrein. Een extra gast kan gemeld en betaald worden bij de incheckbalie. Voor elke groep telt: maximaal 1 bezoeker per overnachtende gast.
 5. De volgende voorwerpen zijn verboden mee te nemen:
  • Minibikes, losse lawaaiblokken, motoren of vergelijkbare voorwerpen. Enkel voertuigen met geldig kentekenbewijs en verzekeringsbewijs zijn toegestaan;
  • Bokken, beugels, stellages of andere (motor)opstellingen bedoeld voor burn-outs ed.;
  • Vuurwerk, carbid, wensballonnen, kaarsen, fakkels of andere (vuur)gevaarlijke voorwerpen;
  • Drones of laserpennen;
  • Banden;
  • Drugs;
  • Wapens of messen;
  • Gasflessen groter dan 2kg;
  • Ontvlambare vloeistoffen verpakt in hoeveelheden van 20L of groter;
  • Voorwerpen die gevaarlijke situaties of overlast opleveren;
  • (Dranken in) glaswerk.

Op bovengenoemde zaken wordt op last van de brandweer en politie extra gecontroleerd. Het meebrengen van (huis)dieren is niet toegestaan. De gast mag een maximum van 2 liter alcoholhoudende dranken per persoon per dag meebrengen. De organisatie behoudt het recht ontvlambare vloeistoffen binnen de aangegeven maximum hoeveelheden voor de gast op een veilige locatie op te slaan.

 

 

 1. Open vuur is toegestaan op de volgende voorwaarden:
  • Vuur is enkel toegestaan in brandtonnen en vuurkorven met een maximum inhoud van 100 liter en een maximumhoogte van 100cm en minimaal 20cm afstand van de grond af;
  • Het vuur moet binnen de brandton/vuurkorf blijven;
  • Enkel met schoon brandhout;
  • Maximaal 0.5 kuub schoon brandhout per reservering;
  • Minimaal 2 meter afstand van de meegebrachte accommodatie;
  • Minimaal op 5 meter afstand van de Glamping-tenten.
 2. Voertuigen, kampeermiddelen en voorwerpen mogen enkel binnen de aangewezen vakken geplaatst worden. De paden functioneren als brandgangen en dienen ten aller tijde op last van de brandweer volledig vrij te zijn. Voorwerpen op de paden worden door de organisatie in beslag genomen.
 3. De plaatsen van 25m2 kunnen ingevuld worden met een maximale (voertuig)lengte van 4,5 meter.

De plaatsen van 50m2 kunnen ingevuld worden met een maximale (voertuig)lengte van 7,5 meter.

 1. Tussen 02.00 en 07.00 geldt absolute nachtrust. Elke vorm van (geluids-)overlast dient dan te worden vermeden. Muziekinstallaties dienen na 02:00 ’s nachts te worden uitgeschakeld. Gedurende de rest van het verblijf dient op een gepaste wijze om te gaan worden met het geluidsniveau en formaat van installaties.
 2. Generatoren met een maximum van 2,5 KW zijn toegestaan. Als hierdoor overlast veroorzaakt wordt behoudt de organisatie het recht te eisen deze ’s nachts uit te schakelen.
 3. Bezoekers in clubkleding en/of kleding behorende tot (een) bepaalde groep(en) kunnen worden geweigerd. Uiteraard is MotoGP gerelateerde kleding geen probleem.
 4. Er geldt geen minimumleeftijd. Kinderen en volwassen dienen te allen tijde een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart, paspoort) bij zich te dragen.
 5. Personen onder de 18 jaar krijgen geen alcohol geserveerd. Personen die onder invloed van alcohol en/of drugs blijken te zijn en het campingterrein willen betreden, kunnen worden geweigerd. Personen die aantoonbaar onder invloed zijn, kunnen geen aanspraak maken op gemaakte kosten.
 6. Het meebrengen van eten en drinken is toegestaan zolang dit niet verpakt is in glas.
 7. Op de camping gelden alle dagelijkse sociale normen en waarden. Bedreiging en gebruik van geweld, discriminerende opmerkingen in taal en/of gebaar, seksuele intimidatie, naaktheid, wildplassen en biergooien worden niet getolereerd.
 8. Er worden foto’s, video’s en filmopnamen gemaakt op het campingterrein. Alle gasten stemmen ermee in dat zij worden gefotografeerd en gefilmd. Foto’s kunnen door Global-Tickets worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Eigen professionele camera-apparatuur mag niet worden meegenomen zonder accreditatie.
 9. Roken is niet toegestaan in de Glamping-accommodaties en sanitaire voorzieningen.
 10. Afval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd bij het afvalverzamelpunt. Bij vertrek dient de kampeerplek schoon achter gelaten te worden.
 11. Eerste hulp is beschikbaar via 112. Ligt altijd het personeel van de Global-Tickets camping in bij een incident. Voor verdere hulp kan 24/7 contact opgenomen worden met het telefoonnummer op de reisdocumenten.
 12. Je wordt verplicht stapvoets over het terrein te rijden bij het plaatsen van jouw kampeermiddel. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping geheel autovrij. Vertrek van het terrein is mogelijk vanaf zondag 15:00.
© Copyright 2024, TT Camping Jan & Bertha